Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Vakantie thuis

Het vakantieseizoen komt eraan. Miljoenen mensen treffen voorbereidingen om deze zomer eropuit te trekken. In het MAX Ledenblad, dat zit ingesloten in het hart van dit magazine, kunt u daar van alles over lezen, ook over het nieuwe seizoen van ons tv-programma ‘Groeten van MAX’.

Maar lang niet iedereen is het gegeven om vakantie te vieren; vele ouderen zijn aan huis gebonden. Juist voor hen zendt MAX in de zomermaanden allerlei nieuwe programma’s uit in plaats van de eindeloze herhalingen die je bij andere omroepen en commerciële zenders aantreft. In het Ledenblad kondigen we er al een aantal aan: ‘Kunstdetective’, ‘Eindredactie’, ‘De Nieuwe Lekkerbek’ en ‘Alles is Koers’. Maar daarmee zijn we er nog lang niet! Op 12 juli zenden we bijvoorbeeld een aangrijpend interview uit met jazzpianist Louis van Dijk, bij wie Alzheimer is geconstateerd. Vanaf 5 juli presenteert Cees Grimbergen de zomerreeks van ons discussieprogramma ‘Hollandse Zaken’. Op 18 juli zenden we de éénmalige special ‘Tour de Celeb’ uit. In het programma fietsen zes bekende Nederlanders een echte Tour de France-etappe voor de Nierstichting. Nieuw bij MAX is ook ‘Professors op Pad’ waarin prof. mr. Pieter van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker meeneemt op een boeiende ontdekkingsreis in de prachtige Nederlandse natuur. Vanaf vrijdag 13 juli te zien. Dit jaar komen we ook weer met het ‘Skutsjejournaal’. En… u kijkt er vast al naar uit: ‘We zijn er Bijna! De karavaan trekt vanaf 21 juli naar Zuid-Italië.

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren