Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

’t Wordt een MAX-zomer!

Wat voor weer het ook is, ik weet nu al dat het bij MAX een mooie zomer gaat worden! Met nieuwe programma’s op tv, heerlijke radioprogramma’s, grote en kleine evenementen, spannende apps en heel veel meer. Een paar weken geleden vertelde ik u al iets over onze programmaplannen voor de zomermaanden.

Een periode waarin u als kijker juist bij MAX terecht kunt, omdat wij als geen andere omroep of zender weten dat u niet zit te wachten op eindeloze herhalingen. We hebben er zelfs een speciale actiepagina op het internet voor ingericht: op maxiserweerbericht.nl kunt u alles bekijken wat wij deze zomer voor u in petto hebben. Ik noemde eerder dus al tv-programma’s als ‘Groeten van MAX’, ‘Hollandse Zaken’, ‘Alles is koers’ over Jan Janssen, ‘Eindredactie’ (met Prinses Laurentien van Oranje en Bennie Jolink!), de natuurserie ‘Professors op pad’, ‘De Nieuwe Lekkerbek’ (met André van Duin en Janny van der Heijden), de indrukwekkende ‘Tour de Celeb’, onze zomerhit ‘We zijn er Bijna!’ en het ‘Skûtsje journaal’. Prachtig zijn de series ‘Wereldse hotels’ en ‘Verborgen kustdorpen’. Heel gezellig wordt de ‘Opera Sing Along’, waarin u kunt meezingen met de mooiste operahits, en heel bijzonder is ‘Laat mij maar lopen’, waarin we zeven pelgrims volgen die in drie weken 500 kilometer afleggen om uiteindelijk in Santiago de Compostela uit te komen. Ieder heeft zo z’n eigen reden om de prachtige, maar vaak barre en zware tocht te lopen. U ziet, zomerreces kennen de televisiemakers van MAX niet!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren