Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Rondje hunebedden

In Nederland zijn in totaal 53 hunebedden teruggevonden; één net over de grens bij de provincie Groningen, alle anderen verspreid over Drenthe. De grafmonumenten zijn zeker vijfduizend jaar oud. Voor wie ze allemaal een keer in het echt gaat bekijken, is een langeafstandswandeling beschreven met negentien etappes van in totaal 300 kilometer lengte. De nieuwe gids geeft veel achtergrondinformatie en voert de gebruikers door de prachtige natuur van een prehistorisch landschap. Gedetailleerde kaartjes wijzen de weg. Twee derde van de routes loopt over onverharde paden.

drentslandschap.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren