Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Klassiekers op het Loo

Ook al is het hoofdgebouw van Paleis het Loo wegens verbouwing de komende drie jaar gesloten, op en rond het monumentale gebouwencomplex worden regelmatig publieksactiviteiten georganiseerd. Zo ook eind deze maand met het Concours d’Élégance, hét internationale evenement voor exclusieve auto’s. Circa zeventig klassiekers uit binnen- en buitenland strijden er om de titel ‘Best of Show 2018’. Op de paleislaan wordt met historische auto’s de Classic Sprint gehouden. Bezoekers – bij voorkeur gepast gekleed – mogen met hun kaartje ook het stallencomplex met het koninklijke wagenpark bezoeken, de Oranjewandeling in de tuinen maken of vanaf het paleisdak van het uitzicht op de bloeiende borders genieten.

29 juni t/m 1 juli – concourselegance.com – 055-5772400

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren