Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Erop uit: met de trein naar Borkum

De veerdienst van de Groningse Eemshaven naar het Duitse waddeneiland Borkum is nu ook per trein bereikbaar. Met de aanleg van de Hoogelandlijn heeft Nederland er een nieuwe spoorverbinding bij. Noordelijker kan niet.

De dienst wordt verzorgd door Arriva. De trein rijdt een paar keer per dag en de dienstregeling sluit aan op de vertrektijd van de boot, die ongeveer vijftig minuten onderweg is om de overkant te bereiken. Er zijn ook combitickets te koop. Eenmaal aan vaste wal brengt de Borkumer Kleinbahn de passagiers verder naar het gezellige stadje Borkum. Je kunt er flaneren langs de strandpromenade, dan wel wandelend of fietsend op ontdekking gaan.

borkumlijn.nl & arriva.nl

0031-596516084 of 0900-9292

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren