Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Barbecuerooster

Het barbecueseizoen is in volle gang. Wij hebben een grote Weber, ooit een cadeau van wijlen de schoonouders, maar wij gebruiken vrijwel altijd een veel kleiner exemplaar, dat we van een van onze dochters kregen.

Je kunt er twaalf stukjes vlees op kwijt, maar ook ideaal voor een paar stukjes. Na het bakken doen we alle schuiven dicht en bij de bbq-beurt leggen we maar een stuk of vijf briketten op de andere en deels verbrande briketten. Een paar aanmaakblokjes en aansteken. Schoonmaken van het rooster is een fluitje van een cent. Het rooster gaat in een oude emmer en met veel water en een ouderwetse pannenspons maak ik binnen een mum van tijd het rooster aan beide kanten schoon.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren