Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De Toy Maltezer van Marga

‘Hij kan keepen als de beste!’

Samen gaan ze overal naartoe. Want of het nou een rondje boodschappen is, een dagje fietsen door Amsterdam, een restaurantbezoek of een vliegreis, voor Marga Bos (56) uit Emmen staat vast: Bennie gaat mee! “Het is zo’n vrolijk ding. Die wil je gewoon altijd bij je hebben. En zelf vindt hij het ook beregezellig. Hij is razend nieuwsgierig”, zegt ze. Haar witte Toy Maltezer is 3,5 jaar oud en weegt amper 2,5 kilo. “Daardoor kun je ‘m heel makkelijk even optillen of in een draagtas meenemen. Dat laatste is hij al helemaal gewend. Als we ‘m open doen, springt hij er al in!” Bennie heeft een bijzonder talent. “Hij is dol op voetballen en kan keepen als de beste. Als ik de bal schiet, gaat hij een paar meter verderop tegenover me staan en vangt hij de bal met zijn bek op. Hoge ballen, lage ballen, het maakt hem niet uit. Bennie duikt er als het ware naartoe. Dus als Oranje nog een keeper zoekt mogen ze Bennie bellen. Die houdt wel van een beetje aandacht, dus dat komt wel goed, haha!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren