Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Fietsvrijheid

De datum 5 mei herinnert ons natuurlijk aan het gevoel van vrijheid om te kunnen gaan en staan waar we willen.

Wanneer u er op de fiets van geniet, is een fietsnavigatiesysteem, zoals de Cyclo 200 WEU, geen overbodige luxe. U weet zo altijd waar u bent. Het navigatiesysteem stippelt de route voor u uit en voorziet u stapsgewijs van informatie. Met de leuke Surprise-Me functie krijgt u er bovendien desgewenst drie verrassende fietsroutes bij, afhankelijk van de gekozen afstand en tijd. Tijdens het fietsen worden tijd, snelheid, afstand en hoogte weergegeven op het display. Het systeem heeft een waterdichte behuizing. Inclusief kaartmateriaal van West-Europa voor € 159 bij coolblue.nl of bel 010-7988999.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren