Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Gezonde eiwitgebakjes

Nieuw, lekker én gezond zijn deze ‘Bouwsteentjes’: leuk uitziende en smakelijke tussendoortjes vol melkeiwitten met een hoge biologische waarde.

Eiwit is belangrijk voor ons bindweefsel en de opbouw/behoud van onze spiermassa. Eiwit verbetert bovendien de fitheid en vitaliteit. Deze Bouwsteentjes bevatten per stuk maar liefst 8 gram hoogwaardig eiwit en de ‘Mini Bouwsteentjes’ 5,5 gram eiwit. Ideaal voor mensen met een beperkte eetlust die toch extra eiwitten nodig hebben. U vindt deze gebakjes in het vriesvak van de supermarkt in vier smaken: chocolade, aardbeien, banaan en bosvruchten. Laat ze in de ijskast ontdooien en eet ze als tussendoortje of als dessert na afsluiting van de maaltijd. Meer info: www.bouwsteentjes.nl.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren