Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Weinig warmte

Grijze wolken pakten zich samen boven het Binnenhof toen ik daar het videofilmpje opnam, dat u deze en volgende week regelmatig te zien (en op de radio te horen) krijgt tussen de programma’s door.

Waterkoud was het en op de Hofvijver lag nog ijs. Nee, veel warmte straalde het regeringscentrum van ons land niet uit. Het lijkt wel haast symbolisch voor de opstelling van het kabinet tegenover de publieke omroep. Helaas hangen er namelijk na jaren van enorme bezuinigingen nieuwe forse bezuinigingen in de lucht. Maar op onze botten zit geen vet meer. Nóg meer besparen gaat onherroepelijk ten koste van de kwaliteit van onze programma’s. De politiek duwt u als kijker zo in de armen van de commerciële zenders en aanbieders als Netflix. Daarom doe ik in de radio- en tv-spot en nu ook vanaf deze plaats een dringend beroep op dit kabinet om de publieke omroep te sparen. U, beste MAX Magazine-lezer, bekijkt onze programma’s massaal en waardeert ze hoog. Ik wil u daarvoor hartelijk bedanken. Steun MAX, uw favoriete programma’s mogen niet verdwijnen. Samen staan we sterk! En mocht u nog geen lid zijn, word dat dan voor slechts 7,50 euro per jaar. Bel nu naar 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl.

Dank u wel!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren