Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Edwin Rutten en zijn Matthäus-passie

Voor jong en oud presenteert Edwin Rutten samen met musici van Camerata Amsterdam een voorstelling over Bachs ‘Matthäus Passion’.

Ondersteund door muziekfragmenten vertelt hij in vijf kwartier alles over dit klassieke meesterwerk, dat in de aanloop naar Pasen zo veel mensen naar kerkgebouwen en concertzalen trekt; de compositie, de instrumenten, de koren, het verhaal. Het verschil tussen een arioso en een aria. En wat is een koraal? Het komt allemaal langs. Beeldend onder woorden gebracht en al spelend toegelicht. Na afloop kunnen bezoekers in de foyer nog in gesprek gaan met Edwin Rutten. Er zijn zeven voorstellingen, overal in het land.

18/3-31/3
ntk.nl
0900-9203

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren