Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Dorpsbrouwerij anno 1877

Bezoekers kunnen er elk weekeinde een rondleiding krijgen, maar er wordt ook nog echt bier gebrouwen en gedronken in De Roos te Hilvarenbeek, de enige nog bestaande authentieke dorpsbrouwerij van Nederland (anno 1877).

In het proeflokaal van de museumwinkel schenken ze onder andere Bikse Tripel en Rooie Fik. Hier bevindt zich ook het Brabants Bierdocumentatiecentrum, er worden proeverijen georganiseerd en het is zelfs mogelijk een bezoek te combineren met een dorpswandeling door het pittoreske Hilvarenbeek. Met enige regelmaat is er live muziek. De eerste zondag van de maand doorgaans Ierse Folk. Het actuele programma staat op de website.

za. en zo. 13.00-17.00
bierbrouwerijderoos.nl
013-5055045

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren