Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Vreemde Kostgangers

Het begon als een verrassingsoptreden tijdens een verjaardagspartijtje thuis bij drummer Cesar Zuiderwijk. Er volgden een verdere samenwerking, nieuwe Nederlandse liedjes, een debuut-cd en een theatertournee.

Gestimuleerd door het succes heeft de gelegenheidsformatie Vreemde Kostgangers met Boudewijn de Groot, George Kooymans (Golden Earring) en Henny Vrienten (Doe Maar) nu een tweede album gemaakt en ook met dat repertoire gaan ze weer het land door. Tussen de nummers door vertellen ze over hun muzikale voorkeuren en creatieve kruisbestuiving.

14/2 t/m 6/5
devreemdekostgangers.nl
0900-9203

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren