Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Natte schoenen

Veel regen of sneeuw zijn uitermate slecht voor uw (lederen) schoenen. Sneeuwranden kunt u overigens schoonmaken met schoonmaakazijn. Spuit uw schoenen altijd in met een middel waardoor ze waterafstotend worden.

Het is een doodzonde om natte lederen schoenen bij de verwarming te drogen. Het leder droogt dan te snel en droogt daardoor uit en kan hard worden als het te vaak gebeurt. Wanneer u uw lederen schoenen niet draagt, prop er dan krantenpapier in. Zo blijft de originele vorm van de schoenen langer behouden en mooi. Ik geef echter de voorkeur aan schoenspanners. Door schoenen goed te poetsen, kunt u er langer van genieten en gaan ze steeds lekkerder zitten. Mijn schoenen op deze foto zijn tien jaar oud. Afscheid nemen is zwaar.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren