Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Keramiek en kunst

Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden viert dit jaar zijn honderdjarig bestaan en komt na een ingrijpende verbouwing met een volledig nieuwe presentatie van de vaste collectie, waaronder een belangrijke verzameling Chinees porselein, Delfts Blauw en Nederlandse art nouveau en art deco.

Als tijdelijke tentoonstelling is nu ‘In Motion’ te zien, met monumentale installaties van gevestigde kunstenaars en opkomend talent uit Oost en West, waarbij grenzen tussen kunst en keramiek vervagen.
t/m 6 mei
princessehof.nl
058-2948958

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren