Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De Kunst van het Genieten

Een traditionele high tea in een van de prachtige stijlkamers van het Dordts Patriciërshuis, dat kan in dit bijzondere museum. Hier ervaren bezoekers de sfeer en grandeur van het 17de-eeuws wonen, dat was voorbehouden aan de gegoede burgers uit die tijd.

Onder de titel ‘de Kunst van het Genieten’ is bovendien een leuke, tijdelijke tentoonstelling ingericht over de genoegens van het pijproken, dat zo lang gemeengoed was. Met veel historische gebruiksvoorwerpen als antieke pijpen, oude tabaksdozen, snuifdozen en kwispedoors om in te spugen. Er worden ook lezingen over het onderwerp georganiseerd. Wie de thee met lekkernijen wil laten serveren, moet wel eerst even bellen. Gewoon langskomen en lunchen kan zonder afspraak.

t/m 8/4
dordtspatriciershuis.nl
 078-8438746

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren