Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Nederlanders gek op tussendoortjes

Ruim negen op de tien Nederlanders eten dagelijks iets tussen de maaltijden door.

Mensen pakken vaak een tussendoortje, omdat ze trek hebben in iets lekkers, honger hebben of uit gewoonte. Vooral jongeren nemen vaak een ongezond tussendoortje. Maar liefst vier op de tien Nederlanders nemen minstens drie keer per dag een tussendoortje.

Eveneens vier op de tien nemen dagelijks minstens één tussendoortje, terwijl ze dat niet van plan waren. Tussendoortjes moeten vooral lekker zijn, maar ook handig om mee te nemen. Voor 37 procent van de ondervraagden is een gezond tussendoortje belangrijk. De favoriete tussendoortjes zijn koekjes, chips en fruit. Een en ander blijkt uit onderzoek van Multiscope.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren