Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Ma

Voor mij, als een van de mantelzorgers voor mijn 96-jarige, nog thuiswonende moeder, zijn de liefdevol geschreven verhalen van Hugo Borst over het proces dat veel ouderen doormaken in de laatste fase van hun leven, heel herkenbaar.

De boeken waren een doorslaand succes, de Haagse politiek ging ermee aan de slag. Nu is er ook een theaterversie op gebaseerd; een solovoorstelling gespeeld door de bekende acteur en presentator Eric Corton. Hij geeft dementie een gezicht. Overal in het land te zien.

 

6/1 t/m 2/6
solostories.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren