Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

HuishoudTIP van Emile Bode: vlekje wegwerken

Het gebeurt regelmatig dat op binnenmuren vlekken ontstaan. Vaak vetvlekken en viltstiftvlekken die door kinderen worden veroorzaakt. Laatst was ik ergens op visite. De gastvrouw gleed uit met een bordje olijfolie in haar hand.

Flink wat vloeistof kwam op de muur terecht. Als de muren behang hebben, moet u de vlek zo snel mogelijk verwijderen. Dat is met afwasbaar behang meestal geen probleem. Bij een geschilderde muur wordt het lastiger. Ik heb in de schuur diverse kleine potjes die ik bij Action koop. Die vul ik met alle verfsoorten die ik op de muur heb. Op het deksel staat de kleur. Is er een vlek of een kaal plekje, dan gaat het potje open en pak ik een klein kwastje.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren