Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Gouwe Mouwe

Wellicht heeft u het al in de media vernomen: Henk Mouwe gaat met pensioen. Op 15 april 2018 wordt onze vertrouwde, enthousiaste radiostem 66 jaar en eind dit jaar neemt Henk afscheid.

Nou ja, gelukkig niet helemaal. Ik ben blij dat hij aan MAX verbonden blijft en bijvoorbeeld grote manifestaties als de 50Plus­Beurs en de MAX Ledendagen gaat presenteren en zieke of vakantievierende radiocollega’s vervangen. Hopelijk kunt u hem ook weer in actie zien op de Open Studio Dagen, waar hij al jaren demonstraties autocue lezen verzorgt. Henk, die is opgeleid tot onderwijzer, begon in 1973 als omroeper bij de NCRV. Zijn eerste opdracht: op zaterdagmorgen de duivenberichten voorlezen! Het was de start van een 45- jarige carrière op radio en tv.

Na de NCRV volgde Omroep Gelderland en sinds 2006 zet hij zich met hart en ziel in voor MAX als presentator van het radio­programma ‘Wekker-Wakker!’, eerst met Martine van Os, daarna met Léonie Sazias, later met Myrna Goossen en tegenwoordig met Manuëla Kemp. Vanaf 2 januari gaat onze nieuwe aanwinst Jeroen van Inkel in z’n eentje ‘Wekker-Wakker!’ presenteren. Manuëla schuift door naar de avond, waar zij samen met Henkjan Smits aan de slag gaat voor ‘Tijd voor MAX Radio’. Meer nieuws over onze radioprogramma’s vindt u in het Ledenblad dat volgende week zit bijgesloten bij MAX Magazine. Daarin vindt u ook een interview met Henk Mouwe. Ik ben hem dankbaar voor de vele jaren fantastische radio die hij voor MAX heeft gemaakt!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren