Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

111 plekken in Den Haag

De serie ‘111 plekken die je gezien moet hebben’ over bezienswaardigheden en bijzondere plekken in Nederlandse steden wordt doorgaans geschreven door auteurs die dit vanuit een heel persoonlijk perspectief doen.

Dat levert dan verrassende boeken op die zich positief onderscheiden van de doorsnee toeristenuitgaven. Recent verscheen de aflevering Den Haag, samengesteld door Tal Maes, vooral bekend van kookboeken. Haar verhalen en foto’s over de hofstad zijn interessant voor bezoekers van buiten en vaak verrassend voor de inwoners zelf.
thoth.nl
035-6944144

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren