Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Vaker overspannen of burn-out

De bedrijfsarts ziet steeds vaker patiënten met overspannenheid of een burn-out.

In 2016 viel ruim veertig procent van alle meldingen in de categorie psychische beroepsziekte en dit aantal neemt alleen maar toe. Dit blijkt uit ‘Kerncijfers Beroepsziekten 2017’. De vijf sectoren die het meest worden getroffen door beroepsziekten zijn: bouwnijverheid, vervoer en opslag, financiën, industrie en gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. In zeventig procent van alle beroepsziekten leidt dit tot tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren