Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Twee vleugels en tien concerten

De broers Lucas en Arthur Jussen zijn samen te zien en te beluisteren tijdens een korte landelijke tournee van tien concerten, waarbij de pianisten ondersteuning krijgen van het strijkorkest Amsterdam Sinfonietta.

Er worden acht steden aangedaan: Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Leiden, Enschede, Tilburg en Den Bosch. Op het wisselende programma voor twee piano’s staat werk van ondermeer Bach, Mozart en Bartók. Voor enkele optredens is een nieuwe compositie van de Bulgaarse componiste Dobrinka Tabakova aangekondigd.

16/11-29/12
www.arthurandlucasjussen.com
020-5270770

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren