Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

De laatste 10 mille…

Goed nieuws voor de doodzieke Ricaerd Petriuc! Dankzij uw gulle giften is de levensreddende operatie voor deze twaalfjarige jongen uit Moldavië een stuk dichterbij gekomen. Ik heb gemerkt dat de lezers van MAX Magazine sterk meeleven met zijn lot. U informeert belangstellend naar zijn actuele gezondheidssituatie en of zijn operatie al in zicht is.

Ricaerd lijdt aan de ziekte van Hodgkin, een zeldzame vorm van lymfeklierkanker en is uitbehandeld. Hij is resistent geworden voor de chemokuren die hem aanvankelijk nog energie gaven. Alleen een transplantatie van zijn eigen beenmerg kan zijn prille leven redden en de klok klikt maar door… De noodzakelijke ingreep is zwaar, maar ook erg kostbaar en niet op te brengen door zijn straatarme ouders en grootouders die machteloos moeten toekijken hoe dit drama zich voltrekt.

U heeft met elkaar inmiddels zo veel bijeen gebracht dat wij goede hoop hebben dat we Ricaerd weer een toekomst kunnen bieden. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen, het opmaken van een contract met de kliniek en het vooronderzoek van Ricaerd. Maar… we hebben nog wel zo’n 10.000 euro nodig! Haal uw hand over het hart en stort snel een bijdrage op Stichting MAX Maakt Mogelijk NL33 INGB 000 000 4567 onder vermelding van ‘Ricaerd’. Iedere gift is welkom!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren