Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

In uw belang

Een week lang, van maandag 13 tot en met zondag 19 november, komt u deze week op radio en tv spotjes tegen waarin ik de luisteraars en kijkers oproep om lid te worden van Omroep MAX. En ook op u, beste lezer van MAX Magazine, doe ik een appèl om – voor zover u dat nog niet bent – ondersteunend lid van MAX te worden.

Vroeger werd je als je een abonnement op een omroepgids nam, automatisch lid van die omroep. Maar die koppeling is bij wet verboden. Gelukkig kiezen veel ouderen ervoor om én abonnee én lid te worden. Dat laatste kost trouwens slechts 7,50 euro per jaar. Bent u al lid, vraag dan mensen in uw omgeving om ook te lid te worden. MAX is de stem van en voor ouderen en is er altijd en overal. In onze promotiespots zeggen we het zo: “MAX bezoekt, MAX viert en MAX strijdt”. We staan letterlijk dichtbij u, zoeken u op in het land met onze programma’s en ledendagen.

We vieren met u dat wat het leven zo mooi kan maken: van prachtige muziek tot fijne vakantiereizen, van gezond bewegen tot milde humor en van fascinerende natuur tot heerlijke bakavonturen. En met onder meer onze strijdbare Ombudsman pakken we misstanden aan die u raken. MAX wil nog jaren vele programma’s voor u maken en opkomen voor uw belangen! Steun ons daarom en word lid! Bel nu naar 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren