Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Huishoudtip van Emile Bode: hondenplas

Als een hond op de stoffen bank plast, is dat geen onverdeeld genoegen. Af en toe doet een van onze honden Stoffer of Blik dat. Ik kan ze niet uit elkaar houden. Waarschijnlijk doen ze dat uit nervositeit.

Laatst gebeurde dat weer, we waren bijna getuige van dit incident. Na een aanhoudende vloek pakte mijn vrouw het ondergesproeide kussen en spoot er meteen schoonmaakazijn op en wel uit een sprayflacon. Dat werkt beter. Daarna met een microvezeldoek het azijn inwrijven. Daarna de doek uitwringen en met een vochtige doek met leidingwater de vlek even deppen. Vervolgens het kussen bij voorkeur buiten in de zon laten drogen. De vlek verdween geheel en dus geen dure middelen nodig zoals Urine Off, Puppy Spray of Trixie. De azijn neutraliseert ook de urinegeur.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren