Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Huishoud tip Emile Bode: ramendoekje

Ramen worden misschien wel op dertig verschillende manieren schoongemaakt. Mijn vrouw gebruikt een microvezeldoekje in combinatie met een oude katoenen theedoek en een goede trekker. Ze gebruikt afwisselend schoonmaakazijn en het veel duurdere product ‘Glazenwasser’ van HG.

Sinds enige tijd laten diverse ‘poetsdames’ mij weten dat ze min of meer verslaafd zijn aan doekjes van het merk Ferry Shiny World.Zie de website www.hetdoekje.nl. Alleen met water gebruiken. Je kunt er ook de tv, chroom en de auto mee schoonmaken en de zeemachtige doekjes kunnen in de wasmachine op 90 graden. Tot 600 keer herwasbaar, zegt de fabrikant. Ik heb het doekje getest en het werkt inderdaad uitstekend. Maar één doekje kost wel € 13,50 inclusief verzendkosten. Mijn microvezeldoekje met een druppeltje azijn levert volgens mij hetzelfde resultaat.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren