Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Amsterdam Art Weekend

Tijdens het Amsterdam Art Weekend staat de hoofdstad volledig in het teken van hedendaagse kunst. Dit jaar omvat het vierdaagse programma meer dan vijftig deelnemende locaties en over de honderd evenementen.

Vrijdag 24 november begint het al met de ‘Gallery Opening Night’, als 25 kunsthandelaren tot negen uur ’s avonds hun deuren open houden. Naast de galeries doen ook culturele instellingen als de Rijksakademie van beeldende kunsten, het Stedelijk Museum en de Oude Kerk mee. Het volledige programma staat bij elkaar op een website.

23/11-26/11
amsterdamart.com
06-28252795

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren