Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Mooi vooruitzicht

Na een zeer succesvol tv-seizoen waarin programma’s als ‘We zijn er Bijna’ en ‘Groeten van MAX’ van de maandagavond een echt MAX-avondje maakten en u intussen ook op zondag- én woensdagavond weer gebakken zit bij MAX met ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Smaakt naar Meer’, verheug ik me op alle mooie tv-programma’s die we u de komende periode gaan brengen.

Vorige week hebben we de Nederlandse pers een voorpremière van ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ laten zien, een productie waar wij heel erg trots op zijn. Complimenten én felicitaties aan de regisseur, Tim Oliehoek. Met de serie ‘De Zaak Menten’ die hij eerder voor MAX maakte, won hij een Gouden Kalf voor het beste televisiedrama. Op pagina 5 vindt u een foto-impressie en leert u alvast de acteurs van ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ kennen.

Maar we komen met nóg meer drama. Zo zal ‘Dokter Deen’ in het laatste seizoen tot een spannende ontknoping leiden. U wordt komend voorjaar nog één keer meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen. Ook zijn we begonnen met het opnemen van de laatste afleveringen van ‘Heer & Meester’. En dit is nog maar een glimp van wat u allemaal te wachten staat bij MAX… We houden u via dit magazine op de hoogte!

Jan Slagter,
directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren