Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Meesters uit de Hermitage

Tijdens mijn bezoek aan het museum de Hermitage in toen nog Leningrad maakte de zaal met Rembrandts de meeste indruk. Muren vol.

Meer dan twintig werken van onze belangrijkste schilder hingen daar dicht naast en boven elkaar. De Russische verzameling Nederlandse kunst hier telt in totaal 1.500 Hollandse meesters. Een selectie daaruit met 63 absolute topwerken is nu te zien in de Amsterdamse dependance van de Hermitage.

Meer dan de moeite waard en ga hier dan meteen even kijken naar ‘Het Wonder van Amsterdam’, een nieuwe multimediale presentatie over de geschiedenis en het ontstaan van onze hoofdstad. Iets heel anders, maar ook leuk.

Tot eind mei 2018
hermitage.nl
020-5308755

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren