Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Gezondheid

MAX heeft gezondheid hoog in het vaandel staan.

Zo laten we u al jarenlang doordeweeks fysiek en mentaal fit aan de dag beginnen met ‘Nederland in Beweging!’ en ‘MAX Geheugentrainer’. Ook geven we u graag toegang tot de enerverende en normaal gesloten medische wereld. Eén op de zeven vrouwen krijgt helaas te maken met borstkanker en we kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die deze verschrikkelijke ziekte heeft (gehad). Gelukkig schrijdt de medische kennis voort. Op 1 november krijgt u in ‘Operatie Live’ de gelegenheid om over de schouders van chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende operatie, waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt. Dionne Stax presenteert deze uitzending, waarin specialisten uitgebreid toelichting geven.

Ook heel bijzonder: de welbekende professor Erik Scherder gaat voor ons drie colleges geven over de werking van het brein. In ‘MAX Masterclass’ komt u meer te weten over de complexe werking van onze hersenen. U kunt deze colleges zelf bijwonen: lees meer op pagina 66 en meld u snel aan. Het ‘Nationaal Zorgdebat’ in januari was een groot succes. Veel kijkers zagen hoe Cees Grimbergen en Elles de Bruin diverse pijnpunten in de zorg aan ouderen blootlegden. Ook volgend jaar zullen er meerdere grote MAX-debatten volgen.

Jan Slagter,
directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren