Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Fiddler on the roof

“If I Were A Rich Man. Dabbe-diebe-diebediebe-dom.” Het liedje zit in ons collectieve geheugen gegrift. De musical ‘Fiddler on the Roof’ of ‘Anatevka’ zag ik al in 1966 met de onvergetelijke Lex Goudsmit. Er komt nu een compleet nieuwe, eigentijdse versie van deze thematisch tijdloze theaterklassieker met Thomas Acda in de hoofdrol.

De regie is in handen Ruut Weissman, bekend van de bekroonde Hazes-musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Acht grote theaters in Nederland hebben hun krachten gebundeld om de productie te kunnen programmeren: DeLaMar Amsterdam, Chassé Breda, Martiniplaza Groningen, Wilminktheater Enschede, Luxor Rotterdam, de Spiegel Zwolle, Parkstad Limburg Heerlen en Orpheus Apeldoorn.

27/10-22/4
fiddlerthemusical.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren