Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

HET ANTIEKE JAGUAR-BORD VAN TONY

‘Dit bord hóórt hier gewoon’

Dit emaillen autobord van een oud type Jaguar hangt al op dezelfde plek sinds ik het café tien jaar geleden van mijn stiefmoeder heb overgenomen. En in haar tijd hing het hier ook al. Ik ben er enorm aan gehecht. Het is voor mij een soort symbool geworden. De kans dat ik het ooit zomaar ga verplaatsen is heel klein. Het hóórt hier gewoon”, zegt Tony van der Linden (35). Hij is veertien jaar geleden vanuit het Brabantse Willemstad naar de havenplaats Fuengirola in Spanje verhuisd en ziet zichzelf niet gauw terugkeren naar Nederland. “Ik heb hier onder de Spaanse zon alles gevonden wat me gelukkig maakt. En dan heb ik het niet alleen over het aangename klimaat, de relaxte sfeer en het goede leven. Mijn dochter is hier tweeënhalf jaar geleden geboren en volgend jaar ga ik ook nog eens trouwen. Bovendien is onze Family Bar geliefd onder toeristen en de lokale bevolking. Dus wat wil ik nog meer?!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren