Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Dumoulin blikvanger in BinckBank Tour

De wielerronde door Nederland en België onderging een naamsverandering. Financiële instelling BinckBank nam het sponsorstokje over van het energiebedrijf Eneco. In sportief opzicht geldt de BinckBank Tour, met start in Breda en aankomst in Geraardsbergen, niet als een hoogvlieger.

Het gros van de toppers bereidt zich tijdens deze etappekoers voor op de Vuelta, het WK in Noorwegen en de najaarsklassiekers. Onvoorziene omstandigheden daargelaten wordt Tom Dumoulin de grote blikvanger. Voor het vastleggen van de winnaar van de Giro d’Italia tastte de organisatie extra diep in de buidel. Dumoulin kennende, beperkt hij zich niet tot meerijden, maar zal hij zich in de tijdrit over negen kilometer in Voorburg en in het Belgische heuvelland tot het uiterste weren.

BinckBank Tour
Maandag 7 augustus t/m zondag 13 augustus
Dagelijks NOS Studio Sport

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren