Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

PSG met Kluivert favoriet

De kans dat FC Barcelona de kwartfinale van de Champions League haalt, lijkt bijna uitgesloten. Het is eigenlijk ondenkbaar dat het Spaanse topteam de 4-0 nederlaag tegen het Paris Saint-Germain met technisch directeur Patrick Kluivert nog rechttrekt.

De benoeming van Kluivert (die vijf talen spreekt, waaronder Frans) bij PSG kwam voor velen compleet uit de lucht vallen. Sportpsycholoog dr. Bram Bakker: “Ongelofelijk eigenlijk. Misschien moeten we met z’n allen bekennen Patrick te laag te hebben ingeschat; hij heeft veel meer in zijn mars dan we veronderstelden.” Volgens Bakker doet Kluivert, wiens eerste aankoop Julian Draxler was, in zijn presentatie en uitstraling denken aan Frank Rijkaard. “Patrick is zelfverzekerd, niet arrogant en kijkt vol zelfvertrouwen de wereld in. Ik heb het idee dat hij in Parijs op zijn plek zit en zijn draai heeft gevonden.”

FC Barcelona – Paris Saint-Germain
Woensdag 8 maart 20.45 uur Veronica

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren