Abonnementen service: 035 - 2019505

Stem ook mee

Wat vindt u het beste tv-programma? En wie is volgens u de beste tele­visiepersoonlijkheid? Uw mening als tv-kijker telt. Stem dus ook mee voor de Gouden Televizier-Ring, dé televisieprijs van Nederland die dit jaar voor de 49ste keer wordt uitgereikt. Als u mee wilt doen aan de verkiezing moet u wel over internet beschikken. Heeft u dat niet, dan kunt u ook een ander vragen voor u te stemmen. Op de internetsite www.televizier.nl/ring kunt u stemmen in de categorieën Gouden Televizier-Ring (beste programma), Zilveren Televizier-Ster Man/Vrouw (beste tv-persoonlijkheid), Gouden Stuiver (beste jeugdprogramma) en Televizier Aan­stor­mend Talent Award. De verkiezing eindigt op 29 september 9.00 uur.

Die dag zullen de drie genomineerden per categorie onthuld worden. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 16 oktober. Op die avond zelf kan alleen gestemd worden op de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. In de andere categorieën wordt de winnaar al in de eerste stemronde bepaald. Breng dus nu uw stem uit; daarmee maakt u ook kans op VIP-kaarten voor het gala (incl. overnachting in het chique Amstel Hotel). Voor MAX zijn de kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring de programma’s Bed & Breakfast, Dokter Deen, Erica op reis en Heer en meester. En voor de Televizier-Ster-Vrouw 2014 gooit ons aller Erica Terpstra hoge ogen!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren