Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Langs alle kastelen van de Oranjes

Op initiatief van het Duits bureau voor toerisme is een brochure gemaakt met 32 fietstochten van gemiddeld 45 kilometer, die de deelnemers langs alle monumentale woon- en verblijfplaatsen van de Oranjes voert. De routes lopen zowel door Nederland als Duitsland. Het gidsje geeft achtergrondinformatie en noemt de bezienswaardigheden in de buurt. Er is ook een ondersteunende website gemaakt. Voor meer informatie bel 020 – 6978066 of ga naar oranjeroute.nl of germanytravel.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren