Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

In het spoor van de meester

In het spoor van de meester
Piet Mondriaan is geboren in Amersfoort. Als aankomend kunstenaar maakte hij hier in de periode 1899-1912 zijn eerste, vooral fi guratieve, werk. Tot 12 januari is in het Mondriaanhuis een aparte tentoonstelling te zien met schilderijen uit die periode. Niet eerder werden hier zoveel originele Mondriaans bij elkaar getoond. Als onderdeel van deze bijzondere expositie hebben de Amersfoortse Gidsen voor de zondagmiddagen een wandeling uitgezet die deelnemers in anderhalf uur langs plekken en gebouwen voert, die in het leven van de toen nog jonge schilder een belangrijke rol hebben gespeeld. www.amersfoortsegidsen.nl www.mondriaanhuis.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren