Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Kom langs!

Omroep MAX maakt een aantal tv-programma’s met publiek en iedereen is daar welkom. De bezoekers wordt in de studio een blik achter de schermen gegund, zodat ze zelf kunnen zien hoe een uitzending tot stand komt. Alleen komen mag, maar ook met z’n tweetjes, in familieverband of met een clubje. Wel zo gezellig. Een uitzending bijwonen bij Omroep MAX is goed te combineren met een bezoek aan Beeld en Geluid, het omroepmuseum waar nu de speciale tentoonstelling ‘Leven met Oranje’ is te zien, met een selectie uniek archiefmateriaal over ons koningshuis. Aanmelden om bij Omroep MAX op visite te komen gaat via de website www.omroepmax.nl.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren