Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Dag van de mantelzorg

Op zondag 10 november staan we tijdens de dag van de mantelzorg stil bij het werk dat mantelzorgers verrichten. Eigenlijk zouden we dat het hele jaar moeten doen. Liefdevol staan zij klaar voor hun hulpbehoevende of zieke partner, kind, ander familielid, vriend of buur. Nederland telt maar liefst 2,6 miljoen mantelzorgers die zwaar en intensief hulp verlenen. Tijdens het zorgen verandert niet alleen de relatie met de persoon die verzorgd wordt, maar ook de relatie met vrienden en kennissen. Veel mantelzorgers ervaren in meer of mindere mate eenzaamheid.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren