Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

VERDWIJNT de apotheek?

Lekker in je vel

Doosjes met geneesmiddelen afleveren? Dat kan een drogist net zo goed. Zorg ondernemer prof.dr. Loek Winter voorspelt in Farma Magazine het einde van de huidige apotheek binnen vijf jaar. “De openbare apotheker zoals die nu is georganiseerd, heeft geen meerwaarde. Het zijn doosjesschuivers. De wacht tijden zijn enorm en de meerwaarde van de apo theek is niet zichtbaar.” Volgens Winter is schaal grootte onontbeerlijk voor de toekomst van de zorg. Het aantal apotheken moet in de visie van de onder nemer
teruggebracht worden naar vijfhonderd megaapotheken die elk minimaal 30.000 patiënten bedienen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren