Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Picknicken op Wieringen

Picknicken op Wieringen

Het voormalige eiland Wieringen, in de kop van Noord-Holland, lijkt in niets op de rest van de provincie waar vooral polders het landschap domineren. Hier wisselen bossen en duinen elkaar af. Er is een verrassende fi etsroute, die voor een belangrijk deel rakelings langs de boorden van de Waddenzee loopt. Bij het ook al onbekende Amstelmeer bevindt zich een uitspanning waar robuuste mountainbikes worden verhuurd, inclusief een rugzak met eten en drinken om onderweg lekker te kunnen picknicken. Er zit ook een routebeschrijving bij.

WWW.SPORT-NU.NL

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren