Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

U kunt bij ons terecht!

Op 2 april ging de MAX Ombudsman officieel van start. Daarom deze week aandacht voor het team van vrijwilligers dat voor u klaarstaat.

De vrijwilligers zijn werkzaam op veel verschillende terreinen: juridisch, maatschappelijk en in bemiddelende beroepen. Ze hebben verschillende functies en taken. Zo nemen de juridisch geschoolde vrijwilligers deel aan het dagelijks telefonisch spreekuur. Ze geven daar samen met het team van juristen informatie en advies en helpen u op weg om tot een oplossing te komen voor uw probleem.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de MAX Ombudsman u over de telefoon niet voldoende op weg kan helpen. In zulke gevallen kan in overleg met u besloten worden om een vrijwilliger bij u langs te laten komen. Deze kan dan bijvoorbeeld samen met u een compleet en overzichtelijk dossier samenstellen. Of misschien heeft u gewoon een steuntje in de rug nodig om een afspraak te maken met een bedrijf of instantie waar u problemen mee heeft. Onze vrijwilligers willen die rol graag voor u vervullen. Ze wonen verdeeld over het hele land, zodat er altijd wel iemand bij u in de buurt is.

Vanaf 2 april kunnen MAX-leden met vragen, problemen of klachten terecht op het telefonisch spreekuur van de MAX Ombudsman op nummer 035 – 6775511, elke werkdag van 10 tot 12 uur. Elke week pakken juristen Jeanine Janssen en Rogier de Haan als MAX Ombudsmannen een kwestie van een lezer bij de horens.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren