Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Afscheid van onze moeder des vaderlands

beatrix

Koningin Beatrix draagt dinsdag na 33 jaar de scepter over aan Willem-Alexander. Nederland neemt afscheid van een geliefd vorstin.
Op tv kunt u de komende dagen nauwelijks om de troonswisseling heen. Veel programma’s staan stil bij het historische moment. De EO brengt zaterdag een muzikale ode, om de koningin te bedanken voor wat zij heeft betekend. “Als staatshoofd, als beschermvrouwe van de kunst, maar ook als moeder van alle Nederlanders”, aldus de omroep. Een mix van artiesten, musici en koren trak- teert koningin Beatrix en de kijker op een keur aan mooie liederen en muziek. Op zondag brengt de NOS een uit archiefbeelden samengesteld portret van de vorstin, voorzien van com- mentaar door de koningin zelf.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren