Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Zo is Ton toch een beetje bij me’

Hans baaij uit Zoetermeer speelt keyboard en verzorgt solo entertainment op huwelijken, recepties en bedrijfsfeesten. “Veertien jaar geleden kwam ik na een optreden in een bar in Rijswijk toevallig een gitarist tegen, Ton Bauman.

Het klikte tussen ons en Ton is uiteindelijk een heel goede vriend van me geworden. Zeven jaar lang hebben we met elkaar in een trio gespeeld, dat was een machtige tijd. Maar na een vakantie op Gran Canaria kondigde hij aan dat hij daar voorgoed wilde gaan wonen; de sfeer en de mensen spraken hem erg aan. Maar hij heeft wél iets voor me achterlaten: deze mooie Fender Stratocaster. Hij hangt in de originele staat bij mij aan de muur. Ik mis Ton als vriend en muziekmaatje, maar door die gitaar is hij toch nog een beetje bij me.”

Meer informatie op www.hansbaaij.com

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren