Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Die ogen vertellen me alles’

Mijn dier en ik

Iedere week laat een MAX-lezer zijn favoriete dier zien. Deze week: de geiten van Henny.

Ik zie aan hun blik hoe ze zich voelen. Die oogjes kunnen me zoveel vertellen. Sprankelen ze, dan voelen ze zich fijn. Liggen ze heel diep, dan gaat het niet goed”, zegt Henny Tuenter uit Sinderen over haar geiten, lammeren, bok en schapen. Henny is heel trots op haar 2-jarige geit Ivy, die pas weer twee lammeren op de wereld heeft gezet. “Ik heb de beste bok in Nederland, door de keuring uitgeroepen tot de kampioen van Nederland, ingehuurd om Ivy zwanger te maken. En kijk eens naar het resultaat, prachtig toch?”, zegt Henny aaiend over de koppies van haar twee pasgeboren lammeren. “Dit maakt al het werk de moeite waard. ’s Avonds voor het slapen ga ik altijd nog even bij ze langs of alles goed gaat en wens ik ze welterusten. Wat dat betreft behandel ik ze als mijn kindjes.”
Meer informatie op www.nubischegeiten.com

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren