Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Artis 175

Artis bestaat 175 jaar en roept daarom alle Nederlanders op hun meest dierbare herinneringen van een bezoek aan de oudste dierentuin van Nederland te willen delen. Met foto’s, filmpjes of verhalen, alle reacties worden verzameld.

Om het jubileum luister bij te zetten, zijn er door het jaar heen allerlei activiteiten georganiseerd. De tuinen hebben extra aandacht gekregen en het publiek kan intekenen voor cursussen, lezingen en workshops. Artis wil hiermee haar bezoekers op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis laten maken met dieren, planten, sterren en cultuur.

In de dierentuin wordt de komende jaren gewerkt aan een groots vernieuwingsplan, waarbij historische gebouwen worden gerestaureerd, dierenverblijven opgeknapt en er meer aandacht zal zijn voor de relatie van de mens met de natuur. Tijdens het jubileumjaar wordt actie gevoerd voor een nieuw olifantenverblijf.

www.artis.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren