Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Altijd warming-up

Vaste kijkers van Nederland in Beweging weten er alles van: geen beweging zonder warming-up.
De warming-up heeft als voornaamste doel het voorkomen van blessures. Goed doorbloede spieren zijn minder kwetsbaar dan koude stijve spieren. Blessures als de bekende zweepslag zijn bijna altijd het gevolg van een slechte warming-up of het ontbreken daarvan. Een paar minuten rustig drentelen, het losmaken van de gewrichten en het rekken van de spieren is voldoende voorafgaand aan een niet al te zware sportbeoefening.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren