Abonnementen service: 035 - 2019505

MAX pakt uit!

Zie ik u ook komend weekend op het Mediapark? Beleef de magie van radio en tv tijdens de tiende editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september!

Jong en oud kan er zien en ervaren hoe pro­gramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten en vele optredens bijwonen. Mediastad Hilversum haalt alles uit de kast en natuurlijk pakt MAX ook uit. We openen de deuren van Studio 23 (met de decors van ‘MAX Geheugen­trainer’, ‘Tijd voor MAX’ en ‘Meldpunt!’) en voor het eerst ook van Studio 5. Daar kunt u het decor van ‘Smaakt naar meer’ bekijken. Op beide dagen geven bekende MAX-gezichten workshops autocue-lezen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan Rietman.

U mag op de foto in een cover van het MAX Magazine en kunt de MAX Ombudsman aanspreken. Ook zenden wij live radioprogramma’s uit. Op zaterdag is dat ‘Ron’s RadioShow’ met Henkjan Smits en op zondag ‘De Perstribune’ met Margreet Reijntjes. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u bij ons van harte welkom met koffie, thee of een ijsje! De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website openstudiodagen.nl.

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren