Abonnementen service: 035 - 2019505

Extra genieten

Het vijfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ is van start gegaan met een kijkcijferrecord van 2.703.000. Nog nooit keken er zo veel mensen naar de eerste aflevering!

Ik heb nog meer goed nieuws voor bakfans: er is nu ook een heuse ‘Heel Holland Bakt’-app voor mobiel en tablet, gratis te downloaden in de App Store en Google Play store. De applicatie zit boordevol verrukkelijke recepten van kandidaten en bevat ook instructievideo’s en leuke extra’s, zoals een kookwekker ingesproken door André van Duin. Trotse thuisbakkers kunnen er bovendien hun bakfoto’s delen met andere bakfanaten. Steeds meer ouderen ontdekken het plezier van een tablet of een smartphone. Samen met senioren hebben we een gratis app ontwikkeld bij onze populaire televisiequiz ‘MAX Geheugentrainer’.

Meerdere bekende spellen uit het programma zijn in de leuke applicatie opgenomen, waaronder het Boodschappen­spel, Zoekplaatje en Letterregen. De laagdrempelige applicatie bevat tien minispellen in de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Spelers kunnen in de applicatie zelf hun niveau aangeven. Speciaal voor deze app zijn nog ‘s zes nieuwe hersenkrakers ontwikkeld. Zo kunt u op een leuke manier en binnen korte tijd de conditie van uw geheugen verbeteren! Meer informatie over de applicaties kunt u vinden op www.maxvandaag.nl. Dat wordt extra genieten geblazen!

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX,
deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren